Walking Dinners
Bij een walking dinner serveren wij 3 koude gerechten, 3 warme gerechten en 2 desserts per
persoon. Jullie kunnen zelf de samenstelling van het dinner kiezen uit onderstaande keuze
gerechten.
WALKING DINNER 1 - 100,00€ /PP.
Koude gerechten
• Garnalen salade
• Gravad lax
• Traditionele Mozzarella, basilicum en tomaten
• Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
• Trio van Paté met cumberlandsaus
• Carpaccio van Runderhaas met Parmezaan krullen en balsamico crème
• Frisse salade met gebakken champignons, walnoten, spekjes en een frambozen dressing.
• Gerookte forel op een bedje van salade met een mierikwortelsaus
Warme gerechten
• Cappuccino soepje passend bij het seizoen
• Runderhaas op een bedje van spinazie en traditionele jus
• Vispannetje met een zachte Chablis saus.
• Terriyake kipsaté met gewokte groentjes
• Gebakken zalm in een witte wijnsaus en bieslookpuree.
• Kipreepjes in een zachte paprikasausje en couscous
• Waterzooi van kip met primeur groentjes en krielaardappeltjes
• Varkenshaas met bospaddestoelen saus en een aardappelkoekje
• Deeg-laagjes gevuld met rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte
Mozzarella.
• Stukjes gepaneerd kalfsvlees met pasta en tomatensaus
• Spies van Ambachtelijke gehaktballetjes
Desserts
• Huisgemaakte Chocolademousse
• Vers Gekonfijte Ananas met frambozensaus.
• Originele Tiramisu
• Crème brulé
• Soepje van vers fruit
• Taartje van aardbeien (seizoen)
WALKING DINNER 2 - 120,00€ /PP.
Koude gerechtjes
• Ganzenleverpastei met uien compote
• Eendenborst met fantasie van Mango
• Tataki van Tonijn met gemarineerde komkommer
• Tartaar van verse zalm met zure room en bieslook
• Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen
• “Vitello tonato” koud kalfsvlees geserveerd met een tonijnmayonaise en een fris slaatje
• Vers geitenkaasje met appel en gerookt spek
• Tartaartje van gerookte paling en jonagold
Warme gerechtjes
• Cappuccino soepje passend bij het seizoen
• Boterzachte Ossenhaas met pommes dauphine
• Gebakken coquilles met erwtenpuree en wortelzalfje
• Kalfshaas op een bedje van seizoen garnituur en pommes pont neuf
• Nieuw-Zeelands Lamsvlees met risotto
• Boterzachte Runderhaas op een bedje van seizoens groenten en bospaddenstoelen
• Verse Scampi´s met lintpasta en tuinkruiden
• Lamsfilet met chorizoaardappeltjes
• Gegratineerde tongrolletjes met fijne groenten brunoise
• Bouillabaise met rouille
Desserts
• Compositie van Citrus- en Zuidvruchten
• Chocolade Parfait met noten
• Huisgemaakte Chocolademousse
• Vers gekonfijte ananas met frambozensaus
• Originele Tiramisu
• Soepje van vers rood fruit en vanille-ijs
• Taartje van Frambozen met room
• Verse Aardbeien met Romanoff Saus en Aardbeien Sorbet
Voor de bediening (van drank en eten) voorzien wij ongeveer 1 garçons per 20 gasten. De prijs
bedraagt hier voor 25,00€ /uur per garçon.
** opgegeven prijzen zijn excl. btw