Warme buffetten


Twee Hoofdgerechten (vis of vlees)     26,00€ /pp.
Drie Hoofdgerechten (vis of vlees)       32,00€ /pp.
Vier Hoofdgerechten (vis of vlees)        35,00€ /pp.

 

Wij serveren deze hoofdgerechten met:
3 soorten groentenbereidingen, aangepast aan het seizoen en aan de keuze van het gerecht.
2 soorten aardappelbereidingen naar keuze: aardappelpuree, aardappelgratin, verse
kroketten, gemarineerde krielaardappelen.

 

Hoofdgerechten vis:
• Kabeljauwhaasje met tomaat en garnalen
• Zalmfilet met pesto van rucola , prei en witte wijnsaus
• Vispannetje van verschillende soorten vis met tuinkruidensaus
• Tongrolletje in kreeftensaus
• Scampi in rode curry saus


Hoofdgerechten vlees :
• Kipfilet met archiduc saus
• Eenden filet in sinaasappelsaus
• Stoofpotje van konijn met pruimen
• Provençaalse kipschotel
• Kalkoengebraad met champignonroomsaus
• Stoofpotje van kalkoen met roze peper saus
• Gehaktballetjes in een zachte tomatensaus
• Parelhoenfilet met druivensaus
• Varkenshaasje met een peperroomsaus
• Siciliaans varkenshaasje met stroganoff saus
• Stoofpotje van rundsvlees op bourgondische wijze
• Kalfstoofsel met kalfsballetjes en champignons
• Lamsragout met worteltjes, rapen, erwtjes en uitjes

Sauzen zijn aanpasbaar naar ieders wens !!!

 

Toeslag koud buffet vanaf 7,00€ /pp.

 

Toeslag 1 soort soep 3,00€ /pp.
Toeslag 2 soorten soep 4,50€ /pp.
Toeslag dessert assortiment 3 soorten 5,20€ /pp.
Toeslag dessert assortiment 6 soorten 8,40€ /pp.

Buffetten enkel mogelijk vanaf 12 personen
** opgegeven prijzen zijn excl. Btw