Lijst Menu 2024 K'Experience


Voorgerechten:

  • Pladijsfilet met aardpeer, truffel olie en hazelnoot
  • Handgesneden tartaar met gel van eigeel, zoetzuur mosterdzaad en beukenzwam
  • Rundscarpaccio met een salade van verse ruccuola, truffel mayonaise, hazelnoten en paremezaanse kaas
  • Handgesneden zalm tartaar met een lichte toets van yuzu, een dille-komkommer olie en dashi bouillon
  • Soep van boschampignons
  • Kabeljauw met pastinaak crème, wittte wijnsaus en krokantje van pastinaak
  • Grijze noordzee garnalen krieltjes en witte wijnsaus
  • Gebakken coqsuille met lardo en burrata
  • Koude pompoenkaramel met chips van pompoen (veggie)
  • Zalmcarpaccio met kerriemayonaise en gepekelde groentjes

Hoofdgerechten:

  • Skreihaasje met structuren van pastinaak kabeljauwhaasje met aardappelmousseline, prei ,prei oli en wittewijnsaus
  • ardeens varkenshaasje met aardpeer gebrande appel en cornet saus
  • Rib-eye met saus naar keuze, seizoens groentjes en aardappelgratin
  • Gebakken zalm met venkel en een jus van karnemelk
  • Mechelse koekoek met oesterzwammen, knolselder en truffelsaus
  • Lamskroontje met venkel, feta en citroen
  • Kalfs-entrecote met gegrilde groentjes en een saus op basis van witbier
  • Zeeduivel met korst van peterselie, mosterd en pastinaakpuree
  • Gekonfijte varkensbuik met kool en geroosterde knoflook

Dessert:

  • Cheesecake in een glas met geroosterde aardbeien
  • crème caramel
  • Tiramisu met mokka ijs en amandelcrumble
  • Mousse van speculaas
  • Mousse van hazelnoten met praline en gecarameliseerde hazelnoten
  • Witte moelleux met gezoute karamelsaus
  • Tiramisu van stroopwafels
  • Mille feuille van frambozen met zwitserse room
  • klassieke dame blanche
  • Panna cotta met aardbei basilicum en rabarber