Lijst Menu 2024 K'Experience
Voorgerechten:
- Pladijsfilet met aardpeer, truffel olie en hazelnoot
- Handgesneden tartaar met gel van eigeel, zoetzuur mosterdzaad en beukenzwam
- Rundscarpaccio met een salade van verse ruccuola, truffel mayonaise, hazelnoten en paremezaanse kaas
- Handgesneden zalm tartaar met een lichte toets van yuzu, een dille-komkommer olie en dashi bouillon
- Soep van boschampignons
- Kabeljauw met pastinaak crème, wittte wijnsaus en krokantje van pastinaak
- Grijze noordzee garnalen krieltjes en witte wijnsaus
- Gebakken coqsuille met lardo en burrata
- Koude pompoenkaramel met chips van pompoen (veggie)
- Zalmcarpaccio met kerriemayonaise en gepekelde groentjes
Hoofdgerechten:
- Skreihaasje met structuren van pastinaak kabeljauwhaasje met aardappelmousseline, prei ,prei oli en wittewijnsaus
- ardeens varkenshaasje met aardpeer gebrande appel en cornet saus
- Rib-eye met saus naar keuze, seizoens groentjes en aardappelgratin
- Gebakken zalm met venkel en een jus van karnemelk
- Mechelse koekoek met oesterzwammen, knolselder en truffelsaus
- Lamskroontje met venkel, feta en citroen
- Kalfs-entrecote met gegrilde groentjes en een saus op basis van witbier
- Zeeduivel met korst van peterselie, mosterd en pastinaakpuree
- Gekonfijte varkensbuik met kool en geroosterde knoflook
Dessert:
- Cheesecake in een glas met geroosterde aardbeien
- crème caramel
- Tiramisu met mokka ijs en amandelcrumble
- Mousse van speculaas
- Mousse van hazelnoten met praline en gecarameliseerde hazelnoten
- Witte moelleux met gezoute karamelsaus
- Tiramisu van stroopwafels
- Mille feuille van frambozen met zwitserse room
- klassieke dame blanche
- Panna cotta met aardbei basilicum en rabarber